Recent comments

Friss Hírek

Del Piero: Nagyon akartuk a döntőt


Antonio Conte szavaival élve: Ez Alessandro Del Piero meccse lesz. A Juventus  kapitánya pedig eleget tett az edző kijelentésének és remek teljesítményét góllal koronázta meg, mellyel hozzásegítette csapatát a Coppa Italia döntőjéhez.
„Nagyon örülök a ma esti teljesítményünknek. Mindenképpen be akartunk jutni a döntőbe, de azt hiszem ez teljesen nyilvánvaló volt.”
A Bianconeri, sok csapattal ellentétben, akkor sem zuhant össze, amikor a Milan megfordította az eredményt. Túl éhes volt a sikerre: „Mindent beleadtunk ezen a két meccsen, az utolsó csepp verejtékünkig. A Milan ugyanezt tette, ezért úgy gondolom, hogy fair volt a hosszabbítás. Ők egy remek és szervezett csapatot alkotnak, de mi nagyon akartuk a döntőt.”
A 120 perces játék természetesen fizikailag és mentálisan is fárasztó volt, de a döntőbe jutás gondolata plusz erőt adott a csapatnak: „Most ki kell élveznünk ezt a teljesítményt és fenn kell tartanunk ezt a lelkesedést a vasárnapi Inter elleni mérkőzésig. Ezt az utat kell folytatnunk a bajnokságban is. A Milan négy ponttal van előttünk és továbbra is erősek, de azon leszünk, hogy befogjuk őket.”
juventushungary.hu