Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Torinóba csábítanák Torrest


A Bianconeri minden erejével azon dolgozik, hogy egy új játékost adjon hozzá a támadószekcióhoz idén nyáron, és a legfrissebb hírek arról szólnak, hogy a formán kívüli spanyol világbajnok csatárt, Fernando Torrest akarják elcsábítani Londonból.
A Juventusnál azon munkálkodnak, hogy a következő átigazolási szezonban egy nagy nevet igazoljanak a csatársorba. Az eddigi hírek elsősorban a Real Madrid argentín csatáráról, Gonzalo Higuainról szóltak, azonban úgy fest, hogy az Öreg Hölgy elsőszámú célpontja Fernando Torres. Ennek megfelelően Fabio Paratici sportigazgató már kapcsolatba is lépett Margarita Garay-val, Torres egykori ügynökével, aki még mindig tagja a játékos ügyeit intéző csapatnak, hogy egy potenciális nyári átigazolásról tárgyaljanak.
Torres 2011 januárjában csatlakozott a Chelsea-hez 50 millió font ellenében, de a csatár eddig egyáltalán nem felelt meg a felé támasztott elvárásoknak. Éppen ezért elképzelhető, hogy a londoni kékek túladnak rajta a nyáron, amennyiben továbbra sem találja meg a góllövő cipőjét, és itt jöhet szóba a Juventus.
A Juventus általános igazgatója, Giuseppe Marotta előbb meg akar bizonyosodni arról, hogy Torresben megvan az, amire a Bianconerinek szüksége van, mielőtt végleg leigazolná a játékost, éppen ezért egy egyéves kölcsönszerződésben gondolkodik, melynek a lejártakor opciós joga lenne a torinói csapatnak a végleges átigazolásra is.
Torres most hétvégén végre megtörte a 25 órás gólcsendjét a Leicester City elleni FA Kupa mérkőzésen, és ha továbbra is gólokat szerez, nem valószínű, hogy a Chelsea el fogja adni.
juventushungary.hu