Recent comments

Friss Hírek

Senki sem értette a menesztésem okát

Sinisa Mihajlovic, a Torino vezetőedzője elmondta, kettős motivációt jelent számára a hétvégi Milan-Torino mérkőzés a Serie A 1. fordulójában.



Mihajlovic tavaly nyáron vette át a csapat irányítását és áprilisban menesztették a vezetőedzői posztról. A szerb szakember nem érez haragot, de elismerte, hogy nem érti a távozásának okát.

“A Milan ellen kezdjük a szezont a San Siróban, ez dupla motiváció lesz számomra, hogy megszerezzük az első pontjainkat a bajnokságban. Soha nem voltam dühös, csak csalódott és elkeseredett, de nem haragszom. Az én lelkiismeretem tiszta. Úgy távoztam, hogy a Milan Európa-liga indulást érő helyen állt és bejutott az Olasz kupa döntőjébe. Mindannyian tudjuk, hogyan ért véget a szezon. Voltak jó és kevésbé jó dolgok, de a csapat egységes volt és a srácok mindent beleadtak. Senki sem értette a menesztésem okát, a szurkolók és a játékosok sem.” – mondta Mihajlovic a La Gazzetta dello Sportnak.

Mihajlovic beszélt arról is, hogy kínai kézbe kerül a Milan.

“El sem tudom képzelni, hogy milyen nehéz döntés lehetett Berlusconi számára. Ő nem csak az elmúlt 30 év legsikeresebb elnöke, hanem a Milan legnagyobb rajongója is. A problémák akkor jelentkeznek, amikor ez a két szerep nem elég neked és többet szeretnél. Berlusconi döntött-e a formációról? Mondjuk úgy, hogy nem titkolta az ötleteit és elképzeléseit. Köszönöm neki a lehetőséget és a legjobbakat kívánom neki.”


A Milan vasárnap délután 18:00-kor fogadja a San Siróban a Torinót.

forrás: acmilan.hu