Recent comments

Friss Hírek

Elhúzódhat Marchisio sérülése

Olasz sajtóértesülések szerint a Juventusnak még Pogba esetleges maradása esetén is kell még igazolnia a középpályára valakit, ugyanis Marchisio felépülése nem a korábban várt ütemben halad, így az is elképzelhető, hogy idén már nem léphet pályára.


Mint ismert, a Juventus saját nevelésű középpályása még áprilisban sérült meg a Palermo elleni bajnokin, az elülső keresztszalagja szakadt el, ami miatt nagyjából fél éves kihagyást jósoltak neki.

Ugyanakkor a Gazzetta dello Sport mai száma szerint Marchisio bár már megkezdte az edzéseket Vinovóban, felépülése nem a várt ütemben halad, és a korábban jósolt október közepe-vége helyett jelenleg decemberre saccolják a visszatérésének időpontját.

Mivel a középpálya közepén Khedirát is gyakran sújtják sérülések, még Pogba maradása esetén is mindenképpen kell igazolnia valakit a Juventusnak. A legvalószínűbb név jelenleg Axel Witselé, akiért a Juventus állítólag 18 millió eurót ajánl, míg a Zenit továbbra is 30-at kér, ugyanakkor mivel a klub háza táján már többen elismerték, hogy a játékos valóban távozni szeretne (sőt, állítólag mindenképpen a Juventusba), minden bizonnyal előbb-utóbb engedniük kell a kért összegből.


Ugyanakkor egyre több jel utal Pogba távozására (legutóbb például a Juventus levette a a francia játékost a Juve Store promóciós képei közül), amennyiben pedig ez bekövetkezik, még több játékos érkezhet a középpályára. Jelenleg a legélénkebben Matuidit és Maticot boronálják össze a Juventusszal.

forrás: Juventusfc.hu