Recent comments

Friss Hírek

A Juventus mindig a részem lesz

A középpályást legalább annyira megviselte a pletykaáradat és a több hetes várakozás, mint a rajongóit.


A francia visszatérése korábbi csapatához kedden vált hivatalossá. Paul Pogbát saját elmondása szerint rendkívül zavarta, hogy ilyen sokáig tartott lezárni az ügyet.

A 23 éves játékos a hírek szerint 92 és 94 millió font közti összegért váltott csapatot, mely világrekordnak számít. Épp az átigazolás költségei, a Pogba ügynökének, Mino Raiolának járó díj volt az, mely miatt eddig tartott a transzfer véglegesítése. 

Instagram profilján hosszasan ecsetelte a játékos, miként élte meg az elmúlt időszakot.

– Nehéz leírni néhány sorban, mi vezetett ehhez a döntéshez. A szívem vezérelt, s nem más.

– Azért tartott ilyen sokáig az átigazolásom, mivel egy komoly döntést hoztunk, sok munka volt benne. A várakozás engem is legalább annyira zavart, mint titeket – üzent a szurkolóknak.

– Mindenkinek üzenem, aki írt az oldalamra a pletykák kapcsán: mindent elolvastam, köszönöm a sok szenvedélyes hozzászólást. Elnézést kérek, de jogi okokból nem válaszolhattam.

– Mikor elhagytam Manchestert 18 évesen, közös döntést hoztunk a klubbal, mely akkor a leghelyesebb lépés volt. Most ideje visszatérni, s előre tekinteni. Old Trafford, itt vagyok!


– Minden tiszteletem azoké a kluboké, melyek szintén számoltak velem. A Juventus mindig a részem lesz, hiányozni fog, szeretettel és hálával gondolok rá, a csapatra és különösen a drukkerekre. Remélem, tiszteletben tartjátok majd a döntésemet. Egy barátság legszebb része, ha megértjük a másikat és az, ha megértenek bennünket.

forrás: goal.com