Recent comments

Friss Hírek

Balotelli az olasz csapatok célpontjában

A Bologna mellett a Lazio és a Chievo is szívesen látná a keretében Mario Balotellit. 


Ha a játékossal bármelyik klub meg tudna egyezni, akkor következő körben a Liverpool vezetőit kell meggyőzni a minél kedvezőbb vételárról.

A Bologna állítólag meg is kezdte a puhatolózást a játékos irányába, kérdés, hogy mennyit hajlandó engedni Supermario az igényeiből?

Mindenesetre Roberto Donadonit, a rossoblu edzőjét is megkérdezték a játékosról. Ő azt mondta, hogy Mario egy nagy név, és erősítést jelentene együttesének, kérdés, hogy tudna -e változtatni a hozzáállásán?

Joey Saputo, a Bologna kanadai elnöke is hasonlóképpen vélekedett, mikor a Crotone elleni bajnoki előtt megkérdezték az újságírók. Ő is tárt karokkal várná a fenegyereket. “Bízom az edzőnkben, és ha ő szeretné a csapatunkban látni, akkor megpróbáljuk leigazolni.” – fogalmazott Saputo.

A Bologna mellett a Lazio és a Chievo is érdeklődik Mario iránt, ezért nem lehet tudni, hogy hol köthet ki a problémás támadó. A Lazionál a Keita-ügy miatt merült fel a szerződtetése, hiszen nem biztos, hogy a szélső Rómában marad.

Külföldről is volt érdeklődés az Ajax részéről, de a hollandokért Balotelli és a menedzsere, Raiola sem különösebben lelkesedett…

Meglátjuk, de az biztos, hogy ha Raiola el akar adni valakit, akkor az sikerülni is fog neki, és még Mario is jól járhat.

forrás: azzurri.co.hu