Recent comments

Friss Hírek

A Matuidi-Cuadrado párossal zárnák a mercatót

Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus 20 millió eurós ajánlatot tett a Paris Saint-Germain csapatának Blaise Matuidiért, s közben várja a Chelsea beleegyezését a tavalyi szezont Torinóban töltő Juan Cuadrado ügyében.



A Sky Sport Italia újságírója, Gianluca Di Marzio szerint Simone Zaza végül maradhat Torinóban, mivel a Wolsburg és a Juventus közötti egyeztetések zátonyra futottak, s a német klub tegnap hivatalosan is bejelentette Mario Gomez leigazolását. 

A Juventus legfőbb célja, hogy erősítést eszközöljön a Pogba távozása és Marchisio kiesése miatt meggyengülő középpályára, s a legfőbb kiszemelt továbbra is a párizsiak francia válogatottja, Matuidi, aki nem jut állandó kezdőszerephez az Unai Emery irányítása alá kerülő csapatnál. A zebramezesek most 20 millió eurót kínálnak a francia klubnak, míg a játékos négy évre szóló kontraktust kapna Torinóban.


Mindeközben továbbra sem tettek le a Chelsea kolumbiai szélsőjéről, aki tavaly kiváló szezont produkált Olaszországban, s úgy tűnik, hogy továbbra sem számolnak vele a londoni kékeknél. A játékos ügynöke, Alessandro Lucci lázasan közvetít a két klub között, s a Juventus 3-4 millió eurót ajánl Cuadrado kölcsönvételéért, s megegyezés esetén nem szerezne opciós vételi jogot a kolumbiaira.

forrás: juventuz.blog.hu