Recent comments

Friss Hírek

Micsoda debütálás – Nagy Ádám a meccs embere!

A tekintélyes La Gazzetta dello Sport  szaklaptól Nagy Ádám kapta a legmagasabb osztályzatot a vasárnapi Bologna–Crotone bajnoki mérkőzésen. 


A magyar válogatott középpályás teljesítményét hetesre értékelte a milánói újság.

A 21 esztendős futballista a 78. percig volt a pályán a vasárnap esti mérkőzésen, amelyet a Bologna 1–0-ra megnyert. A győztes gólt a 86. percben Mattia Destro szerezte, aki a Nagy helyére beálló Blerim Dzemaili átadását követően talált be.

A La Gazzetta dello Sport osztályzatai alapján Nagy nyújtotta a legjobb teljesítményt a meccsen, a tekintélyes szaklap 7-es osztályzatot adott a magyar játékosnak. A Bologna a 4–3–3-as hadrendben szerepelt az újonc ellen, Nagy a középpálya közepén kapott helyet.

A Gazzetta kiemeli, Nagy nemzetközi viszonylatban egyelőre tapasztalatlannak számít, mégis ragyogóan játszott élete első olasz bajnoki mérkőzésén, különösen az első félidőben. Felróják viszont neki, hogy a második játékrészben egy alkalommal a közönség szórakoztatását helyezte előtérbe az egyszerűbb megoldás helyett, sarokkal szerette volna megjátszani a labdát, de elvesztette azt.

A jövő szempontjából azonban nagyon biztatónak ítélték meg Nagy teljesítményét.

forrás: NSO