Recent comments

Friss Hírek

Mennék én a Chievoba…

A Chievo nemrég erősítette meg, hogy valóban élénken érdeklődik Mario Balotelli szolgálatai iránt, a Liverpool alkalmazásában álló csatár pedig hiába bólintott rá az esetleges transzferre: a Gialloblu valószínűleg így sem szerzi meg a nemrég még Milan-színekben pompázó Supermariot.


Az üzlet akadálya elsősorban természetesen nem más, mint a játékos fizetése: Balotelli 6 milliót keres évente a jelenlegi körülmények között, ami nyilvánvalóan túl magas összeg a Chievo számára, és amit részben a Liverpoolnak kellene fizetnie. Mario pedig maga nyilatkozta röviden az elmúlt napokban, hogy egyébként menne.

Luca Campedelli, a Chievo elnöke igyekezett derűs maradni.
“Az álmodozás nem kerül semmibe. Ez most még mindig csak egy álom, tudjuk, mennyi mindennek meg kellene valósulnia.”

“Gazdasági szempontból is sok nehézséggel kell számolnunk, nem is említve a tényt, hogy olyan klubokkal kellene felvennie a Chievonak a versenyt, amelyekkel nem tudja.”


Mindenesetre a csapat komolyan gondolja a 25 éves támadó elcsábítását, aki így újra hazája bajnokságában bizonyíthatna, és menthetné meg kilátástalannak tűnő karrierjét állandó játéklehetőséggel. Kérdés, ha a pénz nem lenne akadály, valóban beérné-e a Repülő Szamarakkal Supermario, olyan csapatok után, mint a Liverpool, a Milan, az Inter és a Manchester City.

forrás: azzurri.co.hu