Recent comments

Friss Hírek

Adtunk nekik két piros lapnyi előnyt

Hatalmas port kavart a játékvezető ténykedése a tegnapi Napoli-Milan rangadón: Paolo Valerit az a meglehetősen ritka megtiszteltetés érte, hogy mindkét fél haragját sikerült kivívnia maga ellen.


A Milan edzője, Vincenzo Montella ugyanakkor nem szerette volna a bíróra fogni csapata vereségét még úgy sem, hogy a piros-feketéket két vitatható piros lap is hátráltatta a második félidőben.

“Adtunk nekik két piros lapnyi előnyt.” – foglalta össze nyers humorral a véleményét Montella.

“Ugyanakkor nem fogadom el, hogy mindenki a játékvezetőt okolja a vereségért, bár voltak döntései, amelyek negatívan befolyásolták a meccsünket. 9 emberrel már úgy tűnt, mintha egy hegyet kellene megmásznunk.”


“Örülök, de nagyon keserűen: hatalmas kár, hogy ilyen teljesítmény után mégis pont nélkül kellett hazamennünk. Az első 20 percben jobbak voltunk a Napolinál, majd a góljuk után elvesztettük az önbizalmunkat, lustákká és bizalmatlanokká váltunk. A második félidőben viszont kiválóan reagált a csapat. A cél most az, hogy képesek legyünk 90 percen keresztül jól játszani.“

“Azt mondják, hogy a Milanból hiányzik a személyiség? Talán inkább a túlzott ravaszság – Reina például nagyon ravasz volt, amikor szándékosan kereste a kontaktust Nianggal. Az ilyen megoldások sokszor előnyt adhatnak egy meccsen a csapatnak. Apróságok, de néha hatalmas értékük van… Magabiztosan kell készülnünk tovább, a taktikai érettség nagyobb biztonságot ad, így a személyiség is visszatérhet.”


A Milan a válogatott szünet után, szeptember 11-én az Udinese ellen próbálkozhat majd a javítással.

forrás: azzurri.co.hu