Recent comments

Friss Hírek

Fàbregas vagy Brozovic lehet a befutó

Pogba távozását követően, a Juventus legfőbb házi feladata, hogy egy minőségi középpályással foltozza be a csapatrészen tátongó lyukat, s a mai olasz napilapok úgy tudják, hogy a Chelsea-től érkező Cesc Fàbregas,  vagy az Inter horvát játékosa Marcelo Brozovic jelentheti majd a megoldást a torinói zebramezesek számára.






A Tuttosport szerint Fàbregas lesz a befutó, akit Massimiliano Allegri már az AC Milannál töltött időszakában is szeretett volna csapatában tudni. A londoniak olasz mestere, Antonio Conte meggyőzte a Juventus által csábított szerb középpályást, Nemanja Maticot, hogy maradjon a kékeknél, de a klub kész megválni a spanyol játékostól.


Fàbregas rendkívül fiatalon került az Arsenalhoz, majd nyolc esztendőt követően tért vissza nevelőegyesületéhez, az FC Barcelonához, végül 2014 nyarán tért vissza Londonba, s állt a Chelsea szolgálatába.


A Corriere dello Sport azonban azt állítja, hogy Brozović a Juventus legfőbb célpontja. A 23 esztendős horvát válogatott középpályás 2015 januárjában, 8 millió euro fejében igazolt a Dinamo Zagrebtől az Interhez, majd nyáron az Európa-bajnokságot is megjárta, de a játékos ügynöke elégedetlen ügyfele Milánóban folyósított fizetésével.


Az Inter aligha válna meg fiatal tehetségétől, azonban egy 30 milliós ajánlat gondolkodóba ejtheti a klub igazgatóit.

forrás: juventuz.blog.hu