Recent comments

Friss Hírek

Egy mindenkiért, mindenki a Milanért

Vasárnap a Milan is megkezdi a 2016/2017-es szezont. 


A piros-feketék a Torino ellen lépnek pályára a San Siróban és Vincenzo Montella a csapat újdonsült edzője megtartotta szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját.

“Most azon vagyunk, hogy az előszezonban elkezdett kemény munkát tovább folytassuk.” – kezdte Montella.

“Büszke vagyok és izgalommal tölt el a Milan edzőjének lenni. Már alig várom a szezon kezdetét. Ezentúl az eredmény számít. Nincs több idő a kísérletezésre, a győzelemért kell játszanunk a pályán. A Chelsea és a Freiburg elleni felkészülési meccs két jó példa arra, hogyan kell játszanunk. Az a tény, hogy az emberek már nem beszélnek a szezon kezdete előtt favoritként a Milanról, egyenesen ösztönöz minket. A legfontosabb dolog, hogy meglegyen bennünk a kellő önbizalom és minden tőlünk telhetőt megtegyünk. Hisszük, hogy sokkal jobbak vagyunk annál, mint ahogyan azt az emberek hiszik. Áldozatok árán és a mezünk iránt érzett büszkeség által mindent megteszünk, hogy újra magunk mellé állítsuk a szurkolóinkat. Azonban én azt gondolom, egy edző nem képes egymaga csodákat tenni. Mindenkinek együtt kell dolgoznia, a játékosoknak, a klubnak, a szurkolóknak, mindannyiunknak. Ez a legfontosabb, hogy együtt dolgozzunk.”

‘Legyen a mottónk a következő: Egy mindenkiért, mindenki a Milanért.”

“A csapatnak teljesítenie kell a tőle elvártakat és olyan teljesítményt kell nyújtanunk, amit a szurkolók is elvárnak tőlünk.”

“Sosa? Illik az én játékstílusomhoz. A játékosokat csak technikai-taktikai alapon ítélem meg. Gomez egy rendkívül temperamentumos személyiség. Nagyon hasznos lehet számunkra. Természetesen időt kell nekik adnunk, hogy megismerjék az olasz futballt, de nagyon elégedett vagyok a hozzáállással.” – fejezte be.

forrás: acmilan.hu