Recent comments

Friss Hírek

5 millión múlhat a Matuidi-transzfer?

Régóta beszél már a sajtó Matuidi Torinóba igazolásáról, ma este pedig az érintettek végre asztalhoz ülnek a francia középpályás ügyét illetően.


Matuidiért, aki immáron manchesteri honfitársa pótlására érkezne a Juventus csapatához, körülbelül 30 millió eurót szeretne a PSG, az előzetes jelentések szerint viszont a Juventus 20 milliót kínált a játékosért.

Bár a pontos összegeket eddig hivatalosan még nem erősítették meg, a legújabb találgatások arról szólnak, hogy már “csak” 5 millió eurón “vitatkoznak” a felek; jelenleg nagyjából ennyivel kér többet Matuidi klubja a Juventus ajánlatánál.

A Sky arról ír, hogy Marotta, Agnelli és Nedved már egy monacoi hotelben várakozik a francia csapat sportigazgatójára, Patrick Kluivertre, és Nasser Al-Khelaifi elnökre, hogy a Bl-sorolás után megvitassák a részleteket.
Olyan hírek is felröppentek már, hogy az Emery-csapatban jelenleg nem kezdő Matuidi szóban már megegyezett a személyes feltételekről; 3 évre írna alá az olasz címvédőhöz, évi 4,5 millió eurós fizetésért.

forrás: azzurri.co.hu