Recent comments

Friss Hírek

Matuidi szívesen csatlakozna a Bianconerihez

Blaise Matuidi a Juventushoz kíván igazolni, és reménykedik abban, hogy a Paris Saint-Germain elengedi őt, állítja a Sky Sport Italia.


A bianconero csapat helyettest keres, miután értékesítette Paul Pogba játékjogát a Manchester United csapatának egy 105 + 5 millió eurós átigazolás keretében.

A Sky Sport Italia értesülései szerint a legnagyobb esélyes a posztra Blaise Matuidi, aki ugyancsak szívesen futballozna az Öreg Hölgynél.

Gianluca Di Marzio arról számolt be az este, hogy a 29 éves francia válogatott váltani kíván, és aggódik amiatt, hogy a PSG-nél csak korlátozott játékidőhöz jutna.

A középpályás ára megközelítőleg 30 millió euró, jelenlegi szerződése pedig 2018 júniusáig érvényes.

Ennek megfelelően, Gianluca Di Marzio szerint a Juventus kész 20 millió eurót ajánlani a futballistáért, a játékos pedig négymillió eurós fizetésért csatlakozhatna a sorozatban ötszörös olasz bajnokhoz.

Blaise Matuidi esélyeit jelentősen növelte, hogy az Inter egyértelműen elutasította Marcelo Brozovic értékesítését a riválisnak tekintett klubnak.

Egy másik opció lehet a Lazio futballistája, Lucas Biglia, azonban Blaise Matuidi sokoldalúbb megoldást jelentene, illetve fizikailag is jobb jellemzőkkel rendelkezik.

forrás: juventuz.blog.hu