Recent comments

Friss Hírek

Közel a megállapodás a West Hammel

A West Ham United megegyezésre jutott a Juventusszal Simone Zaza ügyében, kölcsönvétel és opciós vételi jog üzlet keretében állítja a Sky Italia újságírója, Gianluca Di Marzio.


Köztudomású, hogy az angol csapat régóta szemez a torinói klub kevés lehetőséghez jutó támadójával és egy szezon erejéig szívesen kölcsönvenné a játékos, az idény végeztével pedig meg is vásárolná őt 24 millió fontért.

A forrás megemlíti, hogy a londoni klub képviselői tegnap este találkoztak a játékos édesapjával, aki egyben fia ügynöke is, annak érdekében, hogy megbeszéljék Zaza szerződésének részleteit.

A Kalapácsosok azután kezdtek élénkebben érdeklődni a játékos iránt, hogy az olasz támadó Wolfsburgba szerződése a múlt hét folyamán meghiúsult.

Zaza helyzete valószínűleg Torinóban sem válhatna könnyebbé, hiszen a Juventus ezen a nyáron szerződtette csatárai közé az előző idény gólkirályát, Gonzalo Higuaínt.

A 25 éves olasz játékos az előző idényben duplázni tudott csapatával, elhódítva a Scudettót és az olasz kupát is. Minden sorozatot figyelembe véve 24 mérkőzésen - többnyire csereként beállva - 8 góllal segítette ki csapatát, köztünk olyan fontos találatokat szerezve mint a Napoli ellen lőt, bajnokság alakulását meghatározó gólja.

Mindeközben Londonban szükség van egy csatárra, hiszen a 20.5 millió fontért érkező új igazolás Andre Ayew sérülés miatt négy hónapra az oldalvonal kívülre szorult, s Andy Carroll is sérüléssel küszködik.

forrás: juventusfc.hu