Recent comments

Friss Hírek

Insigne: a (jövendőbeli) ikonokat megfizetik, ugye?

Bár még áprilisban Fabio Andreotti – Lorenzo Insigne ügynöke – azt nyilatkozta, hogy ügyfele könnyen lehet a Napoli Tottija, most úgy tűnik mégsem. 


A váltást az hozta, hogy egyelőre nem sikerült megegyezni a játékos új szerződéséről. Az egész azonban lehet egyszerű színjáték a jobb feltételek kiharcolására.

„A legutóbbi beszélgetésünk alkalmával nem tetszettek azok a válaszok, melyeket a klub adott nekünk” – mondta el Andreotti a Radio CRC-nek adott interjújában.

„Lorenzo szívből mondta azt tavasszal, hogy a Napoli ikonja akar lenni, azonban egy játékos profi karrierje nem tart örökké. Ráadásul amikor más csapatok hajlandóak a megfelelő mértékben jutalmazni, akkor érdemes komolyabban meghallgatni ezeket a hangokat.”

„Igen, vannak klubok, akik komolyan számolnak Lorenzóval. A Napoli persze nem akarja elengedni őt, de az általuk kínált szerződés nem kielégítő számunkra.”


A La Gazetta dello Sport információi szerint a felek jelenleg egy új öt éves szerződés részleteiről tárgyalnak, mely 2021-ig kötné a játékost a Napolihoz -  a jelenlegi szerződése 2019 június 30-ig szól. A probléma a fizetés. A klub ugyanis 2,5 millió eurót ajánlott, de Insigne és ügynöke 3,5 milliót szeretne.

forrás: azzurri.co.hu