Recent comments

Friss Hírek

Három magyar is pályára lépett; Pescarában botlott a Napoli

A bajnokság első fordulójában Nagy Ádám és Balogh Norbert is kezdőként lépett pályára a Bolognában, illetve a Palermóban, sőt, utóbbi együttesbe Sallai Rolandot is becserélte edzője.



Balogh Norbertet az 56. percben hozta le a Palermo edzője, míg Sallai Roland a 64. minutumban lépett pályára, ám a szicíliaiak végül 1-0-ra kikaptak az előző szezon meglepetéscsapatától, a Sassuolotól.






Palermo–Sassuolo 0–1 (Berardi 31. – 11-esből)




A tavalyi ezüstérmes Napoli értékes pontokat hagyott az újonc Pescara otthonában.  A feljutást „csak" a rájátszásban kiharcoló Pescara már 2-0-ra is vezetett a a tavalyi második Napoli ellen, ám a Lorenzo Insigne helyére beálló Dries Mertens duplájával végül megmentette a déliek becsületét.



Pescara–Napoli 2–2 (Ahmad Benali 8., Caprari 35., ill. Mertens 60., 63.)  


A legtöbb gól Bergamóban esett, ahol a Lazio 3-0-ra és 4-2-re is vezetett, ám a hajrában izgulnia kellett, hiszen az Atalanta nem adta olcsón a bőrét, a végeredmény 4-3 lett a fővárosiak javára.



Atalanta–Lazio 3–4 (Kessié 63., 67., Petagna 92., ill. Immobile 15., Hoedt 20., Lombardi 33., Cataldi 88.) 


Kevesebb izgalom volt Empoliban, ahol a Sampdoria 1-0-s sikert aratott, míg városi riválisa, a Genoa hátrányból győzte le a másodosztály bajnokaként feljutó Cagliarit. 

Empoli–Sampdoria 0–1 (Muriel 37.) 

forrás: digisport.hu