Recent comments

Friss Hírek

Csak akkor hagyom el a Milant, ha visszajutunk a csúcsra

Az AC Milan támadója, Carlos Bacca megfogadta, hogy nem hagyja el klubját, amíg a szebb napokat is megélt gárda nem kerül vissza Európa elitjébe.


A kolumbiai játékost az utóbbi hetekben több csapattal is hírbe hozták, elsősorban angol, francia, olasz és spanyol klubok megkereséséről lehetett hallani.

A legvalószínűbb befutónak a West Ham United tűnt, ám Bacca kijelentette, ő a Bajnokok Ligájában szeretne játszani. Így azonban felmerül a kérdés, miért maradna Milánóban, hiszen a piros-feketék az előző szezonban még az Európa Ligáról is lecsúsztak.

„Több megkeresés is érkezett, valóban vannak csapatok, akik érdeklődnek irántam” – kezdte a Milan TV-nek adott interjúját a gólvágó.

„Az az igazság, hogy még nem hoztam döntést a jövőmmel kapcsolatban. Nagyon jól érzem itt magam, és most csak azért dolgozom, hogy készen álljak az első mérkőzésre, és ott tudásom legjavát nyújthassam. Nagyon várom már a bajnoki rajtot, az edzőnk (Vincenzo Montella – a szerk.) igazi focizó taktikát játszat velünk, így pedig 2-3 lehetőségem is adódik egy találkozón a gólszerzésre” – folytatta a 29 esztendős csatár.

„Európa? Valóban, az egyik ok, amiért a Milanba szerződtem, a lehetséges Bajnokok Ligája-szereplés volt. Ha azonban hideg fejjel átgondolom, tulajdonképpen azért jöttem el Sevillából, hogy a Milan a segítségemmel ismét európai topklubbá váljon, és nem távozhatok anélkül, hogy ez sikerült volna” – zárta szavait Bacca.


forrás: digisport.hu