Recent comments

Friss Hírek

Büszke vagyok a játékosaimra

Vasárnap este a Milan a San Siróban 3-2-es győzelmet aratott a Torino felett az olasz bajnokság nyitófordulójában. 


A találkozót követően Vincenzo Montella, a csapat edzője elégedetten nyilatkozott és úgy véli, hogy ez a győzelem önbizalmat adhat a jövőre nézve.

“Éppen emiatt is ilyen nagyszerű sport a futball. Nagyon boldog vagyok az eredményt illetően. Megérdemeltük a győzelmet, és azt kell, hogy mondjam a srácok remekül teljesítettek. Akkor is ezt mondanám, hogy ha nem ez az eredmény született volna. A legjobbunkat adtuk, de az utolsó 20 percre már túl sok energiánk nem maradt, de az előtte 70 percen keresztül remekül teljesítettünk. A csapat sok gólhelyzetet alakított ki a jól szervezett Torino ellen, tehát megismétlem magam, remekül teljesítettek a srácok. Ez a győzelem több önbizalmat adhat nekünk, nagyszerű érzés volt látni, hogy a szurkolók boldogok. Biztos vagyok benne, hogy együtt messzire eljuthatunk. Büszke vagyok a játékosaimra, a legjobbjukat adták és ezt a szurkolók is nagyra értékelték. Sőt, az még boldogabbá tesz, hogy a szurkolók már a bemelegítés alatt is éljeneztek minket.” – mondta Montella a meccs után a Milan TV-nek.

“Nagyon elégedett vagyok, különösen az első 70 perc miatt, mert nagyon is jól játszottunk, folytonossággal. Nagyon sok helyzetet alakítottunk ki. A héten a támadást gyakoroltuk, meg kell találnunk a megfelelő mozdulatokat. A labdabirtoklásban is jók voltunk.”

“Innen kell folytatnunk, habár fejlődnünk kell mind fizikálisan, mind mentálisan, még mindig nagyon sok munka van hátra. Továbbra is meg kell próbálnunk a pályán is alkalmazni az edzéseken tanultakat. Néha muszáj kockáztatni, de ha tudod, hogy megvannak benned a megfelelő tulajdonságok, akkor úgy könnyebb. 

Berlusconi? Felhívott és gratulált a győzelemhez. Gyakran beszélünk és ezen a héten is bizonyította, hogy mennyire is közel áll hozzá a Milan. 

Bacca? Elérhetővé tette magát a csapat többi tagja számára. A csapat azon dolgozik, hogy kihozzuk belőle a legjobbat, nagyon örülök a mesterhármasának. 

Bertolacci? Még mindig nem tudom mennyire súlyos a sérülése. 

Gustavo Gomez a kezdőben kap-e lehetőséget? Majd meglátjuk mi lesz, hétfőn már ezen fogok gondolkozni, most élvezzük a győzelmünket.” – fejezte be.

forrás: acmilan.hu