Recent comments

Friss Hírek

Guzmics helyett Gyömbért vinnék

Bár a napokban olasz sajtóorgánumok arról számoltak be, hogy közel a megállapodás a Serie A-ba feljutó Pescara és Guzmics Richárd klubja, a Wisla Kraków között, a legfrissebb hírek szerint kútba eshet az átigazolás.



Filipovics Vladan, a játékos ügynöke a Nemzeti Sport Online-nak korábban elismerte a Pescara megkeresését, ám azt is hozzátette, további három klub is érdeklődik a védő iránt. 

Elképzelhető, hogy abból a háromból lesz az egyik a befutó, mivel a corrieredellosport.it, a gianlucadimarzio.com és a forzapescara.com is arról ír, hogy az olasz újonccsapat inkább a Roma középhátvédjét, Gyömbér Norbertet szerződtetné.

A szlovák válogatott játékos ugyanis létszámfelettivé válik a fővárosiaknál, akik kölcsönvették Federico Faziót a Tottenhamtől, valamint már csak az orvosi választja el őket attól, hogy szerződtessék Thomas Vermaelent a Barcelonától. 

Gyömbér ráadásul csupán hat Serie A-mérkőzésen lépett pályára az előző szezonban, így a távozása tényleg valószínűsíthető, az olaszok szerint pedig a Guzmicsnál fiatalabb védő mellett dönthetnek a Pescaránál. 

forrás: NSO