Recent comments

Friss Hírek

Zeman: Még ennél is több kell

A Napoli elleni mérkőzés sajtótájékoztatóján Zdenek Zeman kijelentette, a Romának továbbra is fejlődnie kell.

A Roma szépen befejezve a tavalyi évet remek mérkőzésen 4:2-re legyőzte a Milánt decemberben, azonban a cseh szakember szerint a csapatnak van még hová fejlődnie.

"Mindenki megfelelő állapotban van és senki nem panaszkodott a jet-lag miatt."- utalt Zeman az amerikai turné lehetséges következményeire.

"Totti és Osvaldo nem 100%-osan egészségesek, de ott vannak a keretben. Jót tett a csapatnak, hogy rendszeres kapcsolatban voltak a klub tulajdonosaival Amerikában, most már érzik és tudják, hogy egy igazi klub áll mögöttük."

A Roma vasárnap este a Napoli ellen lép pályára és Zeman az ellenfélnél ott lesz a volt pescarai Lorenzo Insigne.






"Insigne az én tanítványom, az én irányításom alatt 50 gólt szerzett és örülök neki, hogy a Napolinál is megtalálta a számítását. Az egész csapat folyamatosan bizonyítja, hogy nagyon jók és a januári átigazolási időszakban még jobban meg fognak erősödni."

"A Románál lesznek-e változások? Szerintem ez egy jó keret, de teljesen normális, ha január végéig számos névvel dobálóznak majd. Egyes hírek igazak lesznek, mások nem."

"Örülök annak, hogy egyes játékosaimat érdeklik más klubok, hiszen ez azt jelenti, hogy jól teljesítenek. Én kit kértem? Cristiano Ronaldót és Leo Messit."- mondta nevetve Zeman.

"Jó dolog, hogy hatalmas a lelkesedés a csapat körül, ez mindig jobb, mint a depresszió. A tabella azt mutatja, hogy csinálhattuk volna jobban és meg is fogjuk próbálni. Jó csapat vagyunk, de a szezon második részében is bizonyítanunk kell."

A Napoli elleni keret: Balzaretti, Bradley, Burdisso, Castan, De Rossi, Destro, Dodo, Florenzi, Goicoechea, Lamela, Lobont, Marquinho, Osvaldo, Perrotta, Piris, Pjanic, Romagnoli, Stekelenburg, Tachtsidis, Totti 



asroma.hu