Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Beleköpnének a Milan levesébe



A Sky Sport Italia jelentései szerint, a Juventus versenybe száll a Milannal Mario Balotelli leigazolása érdekében. 


A hírek szerint a 22 éves csatár 17 millió fontért igazol vissza a San Siróba, ahol korábban is futballozott – igaz, nem a Milan, hanem a városi rivális Inter színeiben. 

De a Juventus tovább bonyolíthatja Mario Balotelli visszatérését, és kész becsatlakozni a tárgyalások utolsó szakaszába.

Mariót két és fél év után, transzferlistára tették a Citynél, majd viszont Roberto Mancini kijelentette, hogy a csatár marad Manchesterben januárban, noha 31 millió fontos árcédulát akasztottak a nyakába.

A CNN olasz futball-szakértője, Tancredi Palmeri azt állítja, hogy a Milan van a pole-pozícióban az egykori interista leigazolásáért, mivel a Bianconeri csak kölcsönvenné őt, de a Guardian jelentései szerint a Milan is erre készül, így várhatóan csak a Mercato utolsó napján dől el, hogy mi lesz a kegyvesztett támadó sorsa, akiért egyes hírek szerint a Rossonerinek még emelnie kell az ajánlatát annak érdekében, hogy megszerezhessék őt.

Mindesetre Balotelli még szerepel a City ma esti, QPR elleni keretében, majd várhatóan szerda reggel Olaszországba repül, hogy pontot tegyen a hazatérése végére.


forrás: Juventusfc.hu