Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Lisandro órákon belül a Bianconeri játékosa lehet



Egybehangzó olasz sajtóinformációk szerint a Juventus kézzel fogható közelségbe került Lisandro Lopez megszerzéséhez. 


A játékos örömmel igazolna Olaszországba, a Lyon kompromisszumokkal is túladna elvágyódó csatárán, a Juventusnak pedig erősítésre van szüksége a támadószekcióban, így minden tökéletesen adott az üzlet létrejöttéhez.

A jól értesültek szerint az argentin már Torinóban tartózkodik, ahol új házát igyekszik éppen kiválasztani, míg jelenlegi és jövőbeli klubja az utolsó részletek elsimításán dolgozik. 

Az már most szinte biztosra vehető, hogy ha a várakozásoknak megfelelően létrejön az üzlet, úgy a támadó fél évre kölcsönbe érkezik majd Torinóba 1 millió euró körüli összegért, majd nyáron a Bianconeri vagy kötelező vagy opciós jelleggel további 7-8 milliót fizethet játékjogaiért.

Júlisutól minden valószínűség szerint Llorente is csatlakozik a Zebrák keretéhez, így jó időre megoldódhatnak a fekete-fehérek csatárproblémái.

A 29 éves dél-amerikai statisztikái igazán impozáns mérleget mutatnak; Lisandro átlagban minden második mérkőzésen beveszi aktuális ellenfelei hálóját, mely igazán kivételes mutató még akkor is, ha a portugál és a francia bajnokság nem tartozik a világ legszűkebb elitjébe.

Klubhoz közeli források szerint a támadó már pénteken áteshet a Juve orvosi vizsgálatain és még aznap hivatalosan is elkötelezheti magát Agnelliékhez.

forrás: azzurri.co.hu