Recent comments

Friss Hírek

Inter: 14 millió euróért érkezhet a marokkói középpályás



A francia bajnoki címvédő Montpellier elnöke, Louis Nicollin hivatalosan közölte, hogy a klub elfogadta az olasz Inter 14 millió eurós ajánlatát a marokkói válogatott Junesz Belhandáért.



A 22 esztendős, 15-szörös marokkói válogatott középpályás a Montpellierben nevelkedett, s nemrég már úton volt Törökországba, hogy nyolcmillió euróért cserébe aláírjon a Fenerbahcéhoz. Ám az Inter közbeszólt.

A milánói klub jócskán ráemelt a török ajánlatra, így a francia klub elnöke érthetően azt fogadta el. 

Belhandának minden bizonnyal a Galatasarayba igazoló Wesley Sneijdert kell pótolnia, ami nem feltétlenül lehetetlen – tekintve, hogy a marokkói középpályás 17 bajnokin hat gólt és három gólpasszt jegyzett eddig az idényben, ráadásul a Bajnokok Ligájában hat meccsen kétszer is eredményes volt. 

A L'Équipe francia sportnapilap úgy tudja, a francia bajnokcsapat vezetősége által meghonosított új üzletpolitika – amelynek egyik legfrissebb „eredménye” a francia válogatottban is bemutatkozó fiatal védő, Mapou Yanga-Mbiwa minapi Newcastle-ba igazolása – annyira felzaklatta René Girard vezetőedzőt, hogy vélhetően nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését. 

forrás: NSO