Recent comments

Friss Hírek

Milan: Raiola a Cityvel tárgyal Balotelliről



Néhány átigazolási hír és pletyka a Milan háza tájáról.


Zapata arra törekszik, hogy maradhasson a klubnál, ezért edzésről edzésre, meccsről meccsre keményebben dolgozik és úgy tűnik Allegrit és a vezetőséget is kezdi meggyőzni arról, hogy a klubnál kell tartani. 6 millió eurós kivásárlási ára van, amit 3 év alatt törleszthet a Milan a Villarrealnak.

Mino Raiola Manchesterbe utazott, hogy tárgyaljon a Cityvel Balotelliről. Az ajánlatunk nem lehet más, mint kölcsön opcióval, de az angolok elzárkóznak tőle, azonnali fizetés során szeretnének 25 millió eurót kapni.

Ez az összeg egyelőre még túl magas a Milannak, de ha Abate és Robinho távozna…

A Gazzetta információi szerint csütörtökön pont kerülhet a Zaccardo-Mesbah csere végére. A gondot Zaccardo okozza, aki 2 évnél hosszabb szerződést szeretne.

A Fenerbahce megállás nélkül érdeklődik Robinho iránt, komoly a törökök vásárlási szándéka. Kezdőajánlatuk 8 millió euró, de a Milan legalább 10 milliót szeretne kapni, amit egyből a Balotelli-bizniszbe forgatna.

Galliani 3 fronton küzd jelenleg. Kaká, Drogba és Balotelli. 

A Real Madrid továbbra sem mozdul el a 12 millió eurós vételárról és Galliani sem a 7-8 millióról, a brazil esetében nincs előrelépés. Galliani reménykedik abban, hogy 31-ig változik a spanyolok véleménye. 

Drogbának 8 millió eurót ajánlottunk 2014-ig, Galliani várja a csatár válaszát.

A Zaccardo-Mesbah csere mellett elképzelhető még egy csere, méghozzá Viviano és Amelia cseréje. 

A következő napok döntőek lehetnek.

forrás: acmilan.hu