Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Pazzini lehet a megoldás?






Könnyen lehet, hogy nem Lisandro Lopez, hanem az olasz válogatott Giampaolo Pazzini lehet a megoldás Giuseppe Marotta számára, és a téli átigazolási szezon lejárta előtt Torinóba hozza a Milan csatárát. 



A Corsport értesülése szerint a Juventus átigazolásokért felelős sportigazgatója már tapogatózott is a milánói gárdánál a játékos ügyében. A Milan tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy mindenben megegyezett a Machester City-vel és leigazolta Mario Balotellit. Pazzini is létszámfelettivé válhat, hiszen a friss igazolás, Stephan El Shaarawy és még M’Baye Niang is elsőbbséget élvezhet a 29 éves ékkel szemben.

Az elmúlt pár szezonban többször is felvetődött már a gólérzékeny csatár Juventusba történő igazolása, de előbb mégis az Interbe, majd egy csereüzlet révén a Milanba került. Most Olaszország harmadik nagycsapatában is kipróbálhatja magát, ha a pletykák igaznak bizonyulnak. 

A Corriere dello Sport is arról számolt be, hogy Lisandro Lopez helyett inkább Pazzini lehet az utolsó téli szerzemény, aki otthonosan mozog a Seria A-ban. Állítólag a feltételek is adottak ahhoz, hogy a korábbi Fiorentina és Sampdoria csatár kölcsön érkezzen a Juvéhoz fél évre, persze vásárlási opcióval.

A Mercato már többször is megmutatta, hogy bármi megtörténhet talján földön, így várható még izgalom csütörtök estig, amikor is bezárul a téli átigazolási ablak.

forrás: Juventusfc.hu