Recent comments

Friss Hírek

Olasz Kupa: Drámai hajrá után a Lazio jutott a döntőbe


González és Floccari góljával 2-1-ra győzött az Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján a Lazio, így 3-2-es összesítéssel kiütötte a Juventust. A római csapat elsőként jutott be a májusi döntőbe.


A fővárosi együttes 3–2-es összesítéssel kiejtette a Juventust, így készülhet a fináléra. Az első felvonáson Torinóban 1–1-re végeztek a felek, kedden a Lazio odahaza 2–1-re győzött, így bebiztosította továbbjutását. 

Az első félidő ennek megfelelően gólveszély nélkül záródott le. Annak inkább felpörögtek az események a második játékrészre. Az 53. percben remekül érkezett González Ledesma jobb oldali beívelésére a hosszú oldalon, s erőből, pontosan fejelt a kapu hosszú oldalába. 1-0!

A válaszra, s a hosszabbítás kicsikarására pedig bő fél órán keresztül semmi ötlete nem volt a bajnoknak, hiába is próbálkoztak Vidalék. Amikor azonban kihirdette a negyedik játékvezető a hat perces ráadást, elámulhattak a hazai védők, mert őrizetlenül hagyták chileit, aki a 92. percben hat méterről Marchetti felett a hálóba bombázott. 1-1!

Az izgalmaknak még ekkor sem volt vége. Egy perccel később egy lepattanó lövés után szögletet végezhetett el a Lazio, s a remekül beívelt sarokrúgást a Klose helyett becserélt, addig semmit sem mutató Sergio Floccari közelről a hálóba fejelte! 2-1!

ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

LAZIO–JUVENTUS 2–1  
Gólszerző: Á. González (53.), Floccari (93.), ill. Vidal (92.)

Továbbjutott: a Lazio, 3–2-es összestéssel


forrás: hatharom.hu