Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Llorente megsérült, kútba eshet az átigazolása






A spanyol Sportmediaset szerint átok ül a Juventuson, amiért nem tud egy valódi topcsatárt szerezni. Llorente térde kificamodott, és hosszú időre kidőlt, így kérdésessé vált a klubváltása. 


A baszk támadó súlyos sérülést szenvedett a hétvégén, ami meggátolhatja érkezését Torinóba. 

Még csak néhány napja jelentették be hivatalosan, hogy az Athletic Bilbao baszk csatára, Fernando Llorente július első napjától a Juventus játékosa lesz, hiszen mindenben megegyezett a két fél. 


A spanyol válogatott csatár azonban a hétvégén súlyos sérülést szenvedett, amikor leragadt jobb lába és kificamodott a térde. A csapat jelentése szerint van rá esély, hogy a szalagok is sérültek, ami hosszú pihenőt és felépülési időt vonhat maga után. Biztosat azonban csak az MRI és a tüzetesebb vizsgálatok után tudnak majd mondani.

Ez már önmagában is balszerencse, de a Sportmediaset tovább is megy, és ezt írja: „Ezen a ponton a Juventus és Llorente között megváltozhatnak a körülmények, a transzfer visszavonására is lehet esély.” 


A lap szerint a játékos szerződésébe belefoglalták, hogy amennyiben az súlyos sérülést szenved a Juventusba való igazolása előtt, a klub egyoldalúan felbonthatja a már aláírt szerződést. Nagy kérdés: mi lesz most?

Del Piero távozása óta átok sújtotta terület a klub támadószekciója, és ez az esemény változást hozhat Lisandro Lopez szerződtetésének ügye kapcsán is. 


forrás: Juventusfc.hu