Recent comments

Friss Hírek

Deschamps: Kedves Paul, fel kell még nőnöd!



„Kedves Paul, figyelemmel kísérlek, de még fel kell nőnöd.” - ez röviden a francia válogatott edzőjének, Didier Deschampsnak a közvetett üzenete a Juventus fiatal tehetsége, Paul Pogba felé.


A fiatal középpályás kirakatba helyezte magát az Udinesenek rúgott két csodálatos találatával, ezzel nem csak a Juventus drukkereket, de a franciákat is felvillanyozta, akik egyből a válogatottban szeretnék látni az ifjú titánt.

„Bot és répa” (A bot és répa az olasz kártyában a legalacsonyabb és a legmagasabb értékű kislap – a szerk.) Deschamps nyugalmat kér. Nem szeretné, hogy a fiú elszálljon a sikertől. 

 „Paulnak rendkívüli képességei vannak - fogalmazott a korábbi Juventus tréner - és én figyelemmel követem a játékát. De most csak azért figyel rá mindenki, mert gólokat szerzett,  ő egy olyan fiú akinek még meg kell tapasztalnia a „botot és a répát.””

A felnőtt válogatottba még várat magára a behívó, de a 2014-es brazíliai világbajnokság egy karnyújtásnyira van egy Pogba szintű játékostól, de a tréner azt is hozzá tette, hogy a pályán kell majd kivívni a helyét és megmutatni, hogy mennyit is ér ő valójában.

forrás: Juventusfc.hu