Recent comments

Friss Hírek

Milan: Niang újra kezdhet az Atalanta ellen


A Milan vasárnap Bergamóban, az Atalanta vendégeként lép pályára 15:00 kezdéssel.


Az Atalanta a bajnokságban a 13. helyet foglalja el 23 ponttal, 7 győzelemmel, 4 döntetlennel és 10 vereséggel. A bergamóiak utóbbi 5 mérkőzésükből 3-mat elveszítettek, míg 2-szer döntetleneztek.
 
Az Atalanta vezetőedzője, Stefano Colatuono kijelölte 24 fős keretét, melyben nem szerepel Capelli, Bellini, Marilungo, Lucchini és Giorgi neve.

Íme az Atalanta kerete: Biondini, Bonaventura, Brivio, Budan, Cannini, Carmona, Cazzola, Cigarini, Consigli, De Luca, Denis, Ferreira Pinto, Ferri, Frezzolini, Matheu, Milesi, Moralez, Parra, Polito, Radovanovic, Raimondi, Schelotto, Stendardo, Troisi.

A gazzetta.it szerint az Atalanta a 4-3-1-2-es felállásban fog játszani, Consiglivel a kapuban. A védelmet Raimondi, Stendardo, Canini és Brivio alkothatja. A középpályán Carmona, Cigarini és Biondini kezdhet, míg a támadók Bonaventura előtt Denis és Parra lehet.

Az Atalanta várható kezdőcsapata: 4-3-1-2: Consigli – Raimondi, Stendardo, Canini, Brivio – Carmona, Cigarini, Biondini – Bonaventura – Denis, Parra.
A Milan a tabella 6. helyén áll 34 ponttal, 10 győzelemmel, 4 döntetlennel és 7 vereséggel. A piros-feketék előző mérkőzésükön 2-1-es győzelmet arattak a Bologna felett, köszönhetően többek között Giampaolo Pazzini duplájának. A Milan utolsó 5 bajnokijából 3-szor győzött, 1-szer döntetlen, és 1-szer vereség lett a végeredmény.

Massimiliano Allegri kijelölte utazó keretét. Nem áll rendelkezésre Didac Vila, De Jong, Ambrosini és Emanuelson. A legújabb igazolás, Cristian Zaccardo neve szerepel a keretben.

Íme a Milan kerete: Abbiati, Amelia, Gabriel – Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexés, Yepes, Zaccardo, Zapata – Boateng, Constant, Flamini, Montolivo, Muntari, Nocerino, Traoré – Bojan, El Shaarawy, Niang, Pazzini, Robinho.

A gazzetta.it szerint a kapuban Abbiati, a védelemben pedig De Sciglio, Mexés, Zapata, Constant négyes kezdhet. A középpályát a Flamini, Montolivo, Boateng hármas alkothatja. A három támadó Niang, Pazzini és El Shaarawy lesz.

Íme a Milan várható kezdőcsapata: 4-3-3: Abbiati – De Sciglio, Mexés, Zapata, Constant – Flamini, Montolivo, Boateng – Niang, Pazzini, El Shaarawy.

A két csapat összesen 126 alkalommal találkozott egymással, amelyen 65 Milan és 21 Atalanta győzelem született, míg 40 alkalommal döntetlen lett a végeredmény. Ezeken a meccseken a Milan 228, az Atalanta 117 találatot szerzett.

A találkozót Andrea Gervasoni vezeti, a két asszisztens Massimiliano Grilli és Claudio La Rocca lesz.

A 37 éves Gervasoni 2006. decemberében debütált a Serie-A-ban, és azóta 88 első osztályú mérkőzést vezetett. Az Atalantának 7 mérkőzést vezetett, amelyeken a mérleg 1 győzelem, 3 döntetlen és 3 vereség. A Milannak pedig 10 mérkőzésen fújta a sípot, amelyeken 6 győzelem, két döntetlen és két vereség született.

A szezon második fordulójában már találkozott a két csapat, akkor 1-0 arányú Atalanta győzelem született.

forrás: acmilan.hu