Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend


A Serie A 22. fordulójának szombati játéknapján az éllovas Juventus és a harmadik helyen álló Lazio aktuális mérkőzését is megmutatják, vasárnap pedig az AS Roma, az AC Milan és a Torino is képernyőnkre kerül. 



Lazio-Chievo, szombat, 18:00, ÉLŐ
A Lazio sokáig a Juventus elsőszámú üldözője volt, de a Napoli már pontszámban be is érte, sőt, meg is előzte a rómaiakat, akkik a legutóbbi fordulóban a kiesőjelölt Palermo otthonában ikszeltek. A Chievo a Parmával játszott döntetlent, utóbbi eredmény most is bravúr lenne a veronaiaktól. 

Juventus-Genoa, szombat, 20:30, ÉLŐ
A Juventus két nem túl jól sikerült mérkőzés után az elmúlt hétvégén 4-0-ra kiütötték az Udinését. Paul Pogba remekelt a címvédőnél, duplázott, az év gólját is meglőtte. Tőzsér Genoája edzőváltáson esett át.

Bologna-AS Roma, vasárnap, 12:30, ÉLŐ
Tottiék az őszi, idegenbeli bravúrjuk után hazai pályán nem tudták legyőzni az Intert, Bolognában javítanának, és erre minden eséylük megvan. Az biztos, hogy sok gól várható. 

Atalanta-AC Milan, vasárnap, 15:00, ÉLŐ
A Milan már a hatodik! Kezdeti mélyrepülésük után feljövőben vannak tehát Pazziniék, ezek után az Atalanta legyőzése sem okozhatna gondot. 

Inter-Torino, vasárnap, 20:30, ÉLŐ
A Sneijdert a Galatasarayhoz elpasszoló Inter Rómában kiharcolt egy döntetlent, talán, ha három támadó szellemű játékos volt Stramaccioni csapatában. A Torinónál ennél kevesebb spílerrel is jobbak. 


forrás: sportklubtv.hu