Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Visszacsábítanák Sissokot a Serie A-ba



A Juventus egykori, a Paris Saint-Germain jelenlegi középpályása, Momo Sissoko közel áll ahhoz, hogy visszatérjen Olaszországba.


Az afrikai származású labdarúgó 2011 júliusában a Bianconeritől 7 millió € ellenében szerződött a PSG-hez, ahol azóta igencsak a háttérbe szorult.
Minden kupasorozatot figyelembe véve Momo az idei szezonban összesen 304 percet töltött a pályán, így nem csoda, ha a francia születésű játékos elvágyódik jelenlegi együttesétől.

Francia és olasz lapértesülések szerint a védekező középpályást már korábban is többször megkörnyékező Fiorentina közel áll ahhoz, hogy kölcsönben szerződtesse a 28 éves labdarúgót, akit a szezon végén 3,5 millió €-ért végleg meg is vásárolhatna a firenzei klub.

Momo Sissoko korábban a Valenciánál, a Liverpoolnál és a már említett Juventusnál is megfordult. A szurkolók szeretetét mindenhol a nagy munkabírásával és remek labdaszerzési készségével harcolta ki.

Amennyiben a transzfer létrejönne, egy újabb remek igazolást hozna tető alá a Della Valle család, tökéletes keretet biztosítva Vincenzo Montella számára az európai kupaszereplésre feljogosító helyezések egyikének eléréséhez.

forrás: azzurri.co.hu