Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Közel állnak Mattheus leigazolásához



Az Öreg Hölgy újból Brazília felé fordította tekintetét fiatal tehetségeket kutatva és most a 18 éves Flamengo játékost, Mattheust nézte ki magának, aki egyébként az 1994-es világbajnok, Bebeto fia.


Az olasz klub a játékos ügynökségének a székházában találkozott a Flamengo elöljáróival, hogy megvitassák Mattheus jövőjét. Az ajánlat szerint a brazil csapat 2 millió eurót fog kapni a fiatal játékmester játékjogának 80%-áért.

A klub elfogadta az ajánlatot és kész megválni játékosától, akinek 2013-ban lejár a szerződése. Most már csak Bebeto és az MFD (a fiatal játékos ügynöksége – a szerk.) beleegyezésére van szüksége a kluboknak.

A tárgyalások már októberben elkezdődtek, de csak decemberben fordultak komolyra, amikor kinevezték a Flamengo új igazgatóját.

Bebeto ki akart maradni a döntés meghozatalából, azonban megerősítette, hogy az egyeztetések folyamatban vannak.

„Az MFD kezeli Mattheus karrierjét. Nincs időm ezzel foglalkozni és jobb szeretnék kimaradni belőle. Ennek ellenére tudok az érdeklődésről. A Juventus játékoskövetői itt voltak az U20-as Dél amerikai bajnokságon. Igazából régóta figyelemmel követik a fiamat.”

„A Flamengo mindig különleges helyet fog elfoglalni a szívemben, ezt mindenki tudja. Ahogy azt is, hogy azt szeretném, ha Mattheus itt maradna, közel hozzám.”

forrás: Juventusfc.hu