Recent comments

Friss Hírek

Olasz Kupa: Lazio-Juventus



A torinói 1-1-es döntetlen után Antonio Conte együttesének mindenképpen gólt kell szereznie a Stadio Olimpicóban, hogy esélye legyen 15. alkalommal is bejutni az Olasz Kupa fináléjába.


A torinói odavágon, Stefano Mauri késő találatával létfontosságú döntetlen ért el a Lazio a Juventus Arénában, így a rómaiak várhatják lélektani előnnyel a kedd esti visszavágót. A Bianconerinek mindenképpen gólt kell szereznie, így borítékolható a két támadós felállás.

Az egyik ék az a Fabio Quagliarella lehet, aki amellett, hogy letöltötte eltiltását, a hétvégén a Genoának is beköszönt. Párja minden bizonnyal Sebastian Giovinco lehet, aki a hétvégén csereként már pályára tudott lépni kisebb sérülését követően.

A másik nagy visszatérő Andrea Pirlo lehet, aki nevezve lett a keddi találkozóra, de a Biancocelesti ellen még kérdéses a játéka. Kwadwo Asamoah továbbra sincs az ANK miatt, így a középpályát továbbra is a Vidal-Pogba-Marchisio hármas alkothatja, míg a bal szélen ezúttal Giaccherini kezdhet, De Ceglie helyett.

A hazaiaknál Klose még mindig nem épült fel izomsérüléséből, így ezúttal is Sergio Floccari kezdhet, bár a cseh Kozak játékára is van esély. A Lazio valószínűleg négy védővel fog felállni, ahol Cavanda és Radu lesznek a szélsők. A belső védő poszton Biava párja Ciani vagy Dias lehet. Az öt fős középpályás sor ezúttal a Juventusban is megfordult Candrevával egészülhet ki.

A várható kezdők:
Lazio (4-5-1): Marchetti - Cavanda, Biava, Ciani, Radu - Candreva, Ledesma, Cana, Hernanes, Mauri - Floccari

Juventus (3-5-2): Storari - Cáceres, Barzagli, Bonucci - Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Marchisio, Giaccherini - Giovinco, Quagliarella

Tv: Digi Sport1  20.45

forrás: Juventusfc.hu