Recent comments

Friss Hírek

Milan: Allegri szerint még lehetnek érkezők


Az utóbbi napokban felgyorsultak az események az AC Milan háza táján. A piros-feketék két nap leforgása alatt nyélbe ütöttek egy Zaccardo-Mesbah cserét, kölcsönadták Rodney Strassert, majd elcserélték Constant és Acerbi fele játékjogát a Genoa csapatával.


A mercato még jövő hét csütörtökig tart, és Allegri mester nem zárta ki, hogy további érkezőkkel erősödik a keret, míg Galliani szokás szerint tagadta, hogy az új játékos a Kaka-Drogba-Balotelli trióból kerül majd ki.


”Sajnálom azokat a játékosokat, akik most elhagyták a Milant, de másik szempontból örülök, mert új lehetőséget kaptak a bizonyításra” – nyilatkozta Massimiliano Allegri. ”Kértem a klub vezetőit, hogy csökkentsék a keretet egy olyan létszámúra, amivel hatékonyan lehet dolgozni.”
”Nem túl jó dolog, hogy 30 játékosunk van a csapatban. Ez nem egy ideális állapot, mert néhány játékost állandóan ki kell hagynom. Cristian Zaccardo tud a védelem középen játszani, ahogy a jobb oldalán is. Jelenleg 9 védőnk van, ami megfelelő, de a középpálya és a csatársor létszáma is rendben van. Nem hiszem, hogy Ignazio Abate és Luca Antonini elhagyja a klubot, mert mindketten fontos részei a védelemnek.”
”Már négy játékos elhagyta a Milant, és most körülbelül huszonketten vagyunk, ami már megfelelő létszámnak számít. Meglátjuk, hogy mi történik még januárban. Úgy hiszem, hogy Adria Carmona még ebben a hónapban szintén elhagy minket. Hogy igazolunk-e középpályást? Nem, már van 22 játékosunk és 3 kapusunk. Ha mégis igazolunk, akkor valakinek távoznia kell, mert úgy vélem, hogy 22-23 játékosnak elégnek kell lennie a szezon hátralévő részére.”
”Amikor azt mondom, hogy 22 játékosunk van, akkor beleszámolom a sérülteket is, mint például Nigel de Jong, vagy Didac Vila. Még van pár nap hátra a januári átigazolási szezonból és majd meglátjuk hogy jön-e valaki, vagy sem. A vezetőség azon dolgozik hogy tovább erősítse a jelenlegi csapatot. Nem igaz hogy a Milan érdeklődik Maarten Stekelenburg iránt.”

forrás: acmilan.hu