Recent comments

Friss Hírek

Preziosi: Borriello és Immobile is marad Genovában



Nehéz helyzetben van a Genoa, a piros-kék mezes gárda kieső helyen áll a Serie A idei kiírásában. A klub a múlt héten menesztette Luigi Del Neri vezetőedzőt, a helyére Davide Ballardini került. 


A Genoa a hétvégén ismét nagyon nehéz feladat elé nézhet, hiszen a címvédő Juventus otthonába látogatnak majd. Éppen a torinói gárda szeretne a télen a Genoából erősíteni, de Preziosi cáfolta a pletykákat.
 
Miközben a Genoa a bentmaradásért küzd, addig az Öreg Hölgy vezeti a táblázatot, ugyanakkor az ő helyzetük sem felhőtlen: évek óta szükségük lenne egy igazi gólvágóra. 

Sőt, jelen helyzetben gyakorlatilag bármilyen csatár jól jönne nekik, hiszen a ma esti, Lazio elleni Olasz Kupa-találkozóra csak egyetlen százszázalékos állapotban lévő és egy félig-meddig egészséges csatáruk maradt: Matri és Vucinic. 

A Juvéval megszámlálhatatlan nevet hoztak már szóba a nyáron és januárban csatárposztra, közöttük van a Genoa két támadója, Ciro Immobile és Marco Borriello is.

"Úgy véljük, hogy Immobile és Borriello két nagyon fontos játékos, a legfontosabbjaink közül valók." - nyilatkozta Enrico Preziosi, a Genoa elnöke Sky Sport Italia mikrofonja előtt.

"A célunk az, hogy megerősítsük a keretünket, nem hogy gyengítsük azt, szóval igazából inkább egy újabb csatár leigazolását tervezzük..."

"Annyit elárulhatok, hogy ebben a hónapban sem Borriello, sem Immobile nem fog elhagyni minket, így értelemszerűen nem lesznek a Juventus játékosai sem."

Korábban mindkét csatár szerepelt már a Zebráknál: Immobile a Juve nevelése és tulajdonjogának egyik fele most is az ő tulajdonukban van, Borriello pedig az elmúlt szezon második felét töltötte Torinóban, ahol 2 gólt tudott szerezni - idén mindkét játékos 5 találatnál jár. 

A Juve többi téli célpontja között Drogba, Llorente és Lisandro Lopez szerepel, de a két olasz támadó mindenképpen olcsóbb megoldást jelentene Marottáék számára.

forrás: azzurri.co.hu