Recent comments

Friss Hírek

Conte: Mirko és Seba? Színészek!



Antonio Conte szerint a Bianconerinek nem volt szerencséje az Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján – és a maga stílusában szót ejtett az elmaradt büntetőkről is. 


A 43 éves tréner a Stadio Olimpicóban megrendezett, igen érzelem dús mérkőzés után fejtette ki a véleményét: „180 perc alapján, biztosan jobbat érdemeltünk volna, de a Lazio jutott be a döntőbe, és gratulálok nekik! Az utolsó helyzet kulcsfontosságú volt, mert ha azt belőjük, minden másképp alakult volna. A srácok egy kiváló mérkőzést játszottak, de ilyen a futball, tudomásul vesszük ezt.

Az összeállítás? Martinak magas láza volt egészen tegnapig, így nem volt más variálási lehetőség a csatársorban. Quagliarella jól teljesített a beállása után. Marrone? Nagy jövőt jósolok neki középhátvédként, de a középpályán is jó teljesítményt nyújtott. Örülök annak, ahogy a játékosok kifejezik magukat. Pontosan tudjuk, hogy mik hiányoztak az elmúlt időszakban. Mi következik most? Minden kielemzünk, és amennyiben szükséges, változtatásokat eszközölünk. A Mercato? Nem számítok már új játékos érkezésére. Marotta beszélhet az átigazolási piacról, én az edző vagyok. ”

A Bianconeri trénere a büntetőkről is szót ejtett, az irónia fegyverét használta: „Vucinic tizenegyese? Nem volt semmi, Marchetti nem ért hozzá. Sárgát kellett volna kapnia…megpróbálta megvezetni a játékvezetőt. A Klose ellen elkövetett szabálytalanság? Teljesen világos volt, hogy a bírónak a 11-es pontra kellett volna mutatni. Erőszakos odalépés volt, egyértelmű büntető… Giovinco-esete? Műesés…meg kellett büntetni. Így nem vezetheti meg a játékvezetőt…”

forrás: Juventusfc.hu