Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend


A rövid téli szünetet követően a 19. forduló mérkőzésivel folytatódik az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság küzdelemsorozata. 


Catania-Torino, szombat 18.00
A 19. forduló Cataniában indul, ahol a helyi együttes az újonc Torinót fogadja. a vendégcsapat egy-egy győzelemmel, illetve döntetlennel zárta a 2012-es évet, így bizakodva várhatja a kikötővárosiak elleni találkozót, miközben a házigazda utolsó öt bajnokijából hármat is elveszített.

Lazio-Cagliari, szombat, 20.30
Papíron könnyű mérkőzés vár a Juventus első számú üldözőjére, a tabella második helyén álló Lazióra, hiszen a kiesés rémétől fenyegetett Cagliari érkezik a Stadio Olimpicóba. A vendégcsapat nyolcmérkőzéses nyeretlenségi sorozattal a háta mögött lép pályára, míg a házigazda valamennyi sorozatot figyelembe véve 11 veretlen találkozónál jár.

Udinese-Inter, vasárnap, 12.30
Ha valamelyik csapatnak, az Internek határozottan jól jött a karácsonyi leállás, hiszen a milánóiak igencsak hullámzóan teljesítettek az elmúlt fordulókban. Ugyanez nem mondható el a Serie A döntetlenkirályáról, az Udinese együtteséről, amely a milánói gárda legyőzésével indulna meg felfelé a tabellán.

AC Milan-Siena, vasárnap 15.00
A piros-feketékre kötelező győzelem vár a sereghajtó Siena ellen, ám mint tudjuk, ezek a mérkőzések sokszor a legnehezebbek. A milánóiak számára így vagy úgy, de kötelező a győzelem, hiszen egy körrel ezelőtt nagy pofont kaptak az AS Roma vendégeként. A Milan számára viszont rossz hír, hogy a toszkán alakulat kapuját a bajnokság egyik legjobb formában lévő kapusa, Gianluca Pegolo őrzi majd.

Juventus-Sampdoria, vasárnap, 18.45
Annak idején rangadónak számított, mostanra szimpla bajnokivá avanzsált a Juventus és a Samdporia mérkőzése. A két csapat formáját tekintve óriási meglepetés lenne, ha a botladozó genovai különítmény pontot, netán pontokat rabolna az éllovas Zebráktól. 

Napoli-AS Roma, vasárnap 20.30
A forduló rangadóját vasárnap este rendezik Nápolyban, ahol a tetszetős futballra képes Napoli a liga leggólerősebb csapatát, az AS Romát fogadja. A vendégek egy esetleges győzelemmel megelőznék a házigazdát, amely saját közönsége előtt csupán egyszer szenvedett vereséget. 


sportklubtv.hu