Recent comments

Friss Hírek

Roma: Komoly a gond Stekelenburg és Zeman között



Egyre erősödnek azok a hangok, melyek szerint meg vannak számlálva Maarten Stekelenburg napjai az AS Roma kötelékében.

A 30 éves holland kapus viszonya a hírek szerint nagyon megromlott Zdenek Zemannal, ezért hamarosan távozhat az Örök Városól. Ügynöke elismerte: valóban komoly konfliktus van kettejük között.


A hálóőr elvesztette a helyét a kezdőcsapatban, miután cseh edzője inkább Mauro Goicoecheának szavaz bizalmat. A portást az elmúlt hetekben többek között a Milannal, az Arsenallal és a Fulhammel is szóba hozták.

"Komoly gondok vannak közte és az edző között." - nyilatkozta Rob Jansen ügynök a Goal.com-nak. "Nagyon átlátható és korrekt módon foglalkozunk a helyzetével a Romával együtt. Egyelőre semmilyen végleges döntést nem hoztunk arról, hogy ügyfelem elhagyja-e a klubot, vagy maradjon ahol van."

"Ugyanakkor figyelemmel tartjuk a piacot, ha eljön az ideje, hogy cselekedjünk, tudni fogjuk, mit kell tennünk."

"A Premier League a világ legerősebb bajnoksága, minden játékos szeretné egyszer ott kipróbálni magát." - célzott egy mondattal a lehetséges állomáshelyre Jansen, majd a Fulhammel kapcsolatos pletykákra is reagált.

"Dolgozunk néhány dolgon. Való igaz, hogy Martin Jol jól ismeri őt, de jelen pillanatban ez csak az egyik lehetőségünk a sok közül. Több opció is szóba került már, bármelyikből lehet realitás, de mi lépésről lépésre szeretünk haladni.

Lehet hogy már januárban döntünk, lehet, hogy csak később."



forrás: azzurri.co.hu