Recent comments

Friss Hírek

Milan: Új nevek januárra: Bellomo és Honda


Újabb két névvel bővült a januári mercato során az AC Milannal hírbe hozott játékosok listája. Olasz internetes portálok szerint a piros-feketék szeretnék megszerezni a tehetséges középpályást, Nicola Bellomót, valamint újra a vezetőség látókörébe került Keisuke Honda is.

A milannews.it beszámolója szerint a Milan 1,7 millió euróért meg szeretné szerezni a Baritól Nicola Bellomo fele játékjogát. A fiatal tehetség iránt a városi rivális Inter is érdeklődik, de jelenleg a Milan van kedvezőbb helyzetben. A mindig jól értesült internetes portál szerint Gallianiék magasabb ajánlatot tettek Bellomóért, és további előnyt jelenthet az is, hogy nyárig jelenlegi klubjában hagynák. Bellomo játékjogának másik felét a Chievo birtokolja, akikkel jó kapcsolatot ápol a Milan vezetése. A játékos a Seire B idei szezonjában 20 mérkőzésen 6 gólt szerezett, és emellett kiosztott még 5 gólpasszt is.



Szintén a piros-feketékkel kapcsolatos hír, hogy újra felmerült a CSZKA Moszkva csapatában játszó Keisuke Honda neve. A 26 esztendős japán középpályást korábban majdnem leigazolta a Lazio csapata, de a klubváltás végül nem valósult meg. A mercato365.com értesülései szerint a Milan már felvette a kapcsolatot a moszkvaiakkal a játékos ügyében.


acmilan.hu