Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Pirlo utódját keresik



Olasz lapértesülések szerint Giuseppe Marotta, a Juventus klubigazgatója már keresi Andrea Pirlo utódját az irányítói posztra. 

A Tuttosport szerint az igazgató árgus szemekkel pásztázza az átigazolási piacot, hogy megtalálja a 33 éves Pirlo utódját a trequartista, azaz az irányítói posztra. Marotta főleg a francia bajnokságra koncentrál, az egyik kiszemeltje Marco Verratti, akit az elmúlt nyáron vásárolt meg a PSG a Pescarától, éppen a Juventus orra elől. Az 1992-es születésű játékos ebben a szezonban 13 mérkőzésen lépett pályára a párizsi csapatban, gólt nem sikerült szereznie. Az olasz közvélemény egyértelműen Pirlo utódját látja a játékosban, aki eddig kétszer húzhatta magára az olasz válogatott mezét.




A másik játékos, akivel a Juventus felvette a kapcsolatot, nem más, mint a Lyon focistája, Clement Grenier. A 22 éves játékos az FC Annonay nevelése, onnan szerezte meg a Lyon 2002-ben. Hat évvel később debütált a felnőtt csapatban, ahol azóta negyven mérkőzésen lépett pályára, ezeken egy gólt szerzett. 2007 óta sorban végigjárta a francia korosztályos válogatottakat, edzői kiemelik technikai tudását, és kiváló szabadrúgásait.


sport365.hu