Recent comments

Friss Hírek

Milan: Berlusconi Berlusconi tagadja Drogba, Balotelli és Osvaldo érkezését



A januári mercato megnyitásával a mérkőzések helyett újfent az olyan szavak, kifejezések veszik át a főszerepet, mint: pletyka, jelentések szerint, ahogy azt olasz lapokban olvashattuk, meg nem erősített információkra hivatkozva, nyilatkozatok alapján... A futballban az átigazolási időszak olyan, mint Cristiano Ronaldo: csak imádni és utálni lehet, nincs köztes állapot. Most a Milan háza tájáról jelentkezünk néhány információval a csatárkérdést illetően.
A Milan vezetője, Silvio Berlusconi egykori olasz államfő adott nyilatkozatot az újév kezdetekor a Radio Kiss-Kiss-nek, amelyben elsősorban a klubot érintő pletykákról, azon belül is a csatársorról szóló szóbeszédekről formált véleményt. Mint ismert, a Milant csak a megegyezés választja el attól, hogy eladja Patot és Robinhot, így mindenképpen csatár után kell néznie a Rossonerinek, akikkel az utóbbi hetekben olyan neveket emlegettek egy lapon, mint Mario Balotelli, Didier Drogba vagy Pablo Daniel Osvaldo.
"Pato arra kért minket, hogy hagyjuk őt hazatérni Brazíliába. Hamarosan csatlakozni fog a Corinthians-hoz, de előbb meg kellett ígérnie, hogy egyszer majd visszatér hozzánk."
Olasz lapok szerint a Milan egyik első számú célja a jelenleg Kínában futballozó Didier Drogba megszerzése volt, az elefántcsontpartiért a Juventust kellene túllicitálnia a klubnak. Berlusconi szerint azonban Drogba 34 éves kora miatt nem érdekli őket a támadó, de hasonló a helyzet a nála 8 évvel fiatalabb Osvaldoval is.
"Ők ketten túl idősek nekünk. 26 éves kor felett már óvatosak vagyunk, amikor arról van szó, hogy őrült összegeket kell kifizetni egy játékosért. Ezeket a nagy pénzeket arra is lehet fordítani, hogy fiatal játékosokat szerezzünk, akikkel 10 évre előre biztosítva lehet a csapat helyzete."
"Jelen állás szerint két-három évre van szükségünk, hogy újra versenyképesek lehessünk Olaszországban és a világban is."
A Berlusconi által megszabott kor-limiten bőven belül van a harmadik sokat emlegetett jelölt, Mario Balotelli, ám vele szemben is fenntartásai vannak a Diavolo tulajdonosának.
"Balotelli nem győzött meg engem emberként. Ugyanakkor szívesen aláírnék egy szerződést Mattia Destroval." - állt elő a végén egy kicsit meglepő névvel Berlusconi.

azzurri.co.hu