Recent comments

Friss Hírek

De Sciglio: Idén még többet szeretnék játszani

Remek évet zárt pár nappal ezelőtt Mattia De Sciglio, az AC Milan 20 éves jobbhátvédje. 

A fiatal bekk tavaly került be a Rossoneri keretébe, teljesítményének köszönhetően igen sok játéklehetőséget kapott Massimiliano Allegritől. De Sciglio-ról sokan máris azt mondják, hogy ő lehet az új Paolo Maldini, ő azonban egyelőre szerényebb célokat tűzött ki maga elé.



"Boldog vagyok amiatt, amit eddig elértem. A szezon kezdete előtt azt a célt tűztem ki magam elé, hogy minél több bajnoki meccsen pályára léphessek, de sosem hittem volna, hogy ilyen sokat fogok játszani már a karácsonyi szünet előtt." - nyilatkozta Mattia a Milan Channel-nek.

"A folyamatos játéklehetősége fontos, különösen egy fiatal játékosnak. 2013-ban szeretnék a középpontban maradni, a játékra koncentrálni és folytatni a megkezdett munkát - na meg persze még többet játszani."

De Sciglio két csapattársa helyzetéről is szót ejtett: Pato távozására rábólintott a Milan vezérkara, míg Robinho szintén a hazatérés szélén áll.

"Szégyen lenne, ha bármelyikük elhagyná a klubot, mivel mindketten remek futballisták. Remélem nem fogunk tőlük megválni."

"Meg kell próbálnunk minél hamarabb visszaküzdeni magunkat a táblázaton a megérdemelt helyünkre, lehetőleg a tabella élére.

Nem szabad olyan könnyelműen szórnunk a pontokat tavasszal, mint tettük azt a szezon első felében." - összegezte zárásként a csapat idei céljait a lassan első számú jobbhátvéddé váló De Sciglio.


azzurri.co.hu