Recent comments

Friss Hírek

Galliani: Robinho marad, Balotelli számára nincs hely


Nagy volt a forgalom a Milan főhadiszállásán, a Via Turatin, de végül nem hagyta el újabb játékos a klubot. Bár a tárgyalások látszólag eredménytelenek voltak, azért az bátran kijelenthető, hogy a Galatasaray elnöke, Aysal Unal nem csak egy baráti beszélgetésre ugrott fel Adriano Gallianihoz.


20:30: Galliani röviden összegezte a három órán át tartó megbeszélést. A vezető szerint Robinho boldog és marad Milánóban, míg Balotellivel kapcsolatban csak annyit jegyzett meg, hogy már így is van öt csatára a csapatnak.

”Robinho? Ő már nem aktív szereplője az átigazolási szezonnak, és boldog hogy itt marad, ahogy mi is örülünk ennek. Így tehát a csatársorunk megvan.

Vigorelli? Ő egy játékosügynök, és teljesen normális dolog, hogy olyan emberekkel találkozunk, akik a futball világában tevékenykednek. Hogy tárgyaltunk-e Astoriról és Destróról? Nem, mi az elmúlt három órában csak az átigazolási piacról beszéltünk. 

Megerősítjük a védelmet vagy a középpályát? Meglátjuk, majd meglátjuk…

Messi? A legjobb játékos a világon. 

Balotelli? Nincs semmi probléma Marióval, de nekünk már van öt csatárunk.”

20:15: Galliani és Allegri végre találkozik a székház előtt várakozó újságírókkal.

20:00: Galliani, Braida és Allegri számára még mindig van mit megbeszélni.

19:10: Galliani, Braida és Allegri várhatóan hamarosan elhagyja a Via Turatit, de valószínűleg együtt vacsoráznak, és folytatják a megbeszéléseket.

18:45: Lassan két órája folynak a különféle megbeszélések a Via Turatin, de a főszereplők egyike sem jelent meg és nyilatkozott a sajtó munkatársainak. Az irodaház előtt számos tudósító várakozik a friss hírekre.

18:00: A Milannews legújabb információja szerint Vigorelli már el is hagyta a Via Turatit. A jelentések szerint az ügynök Abbiati ügyében járt, mivel a nyáron lejár a szerződése. A Sportitalia szerint a Milan és Abbiati megállapodtak, igy 2014-ig meghosszabbitják a szerződését.

17:30: Időközben megérkezett Claudio Vigorelli FIFA ügynök, aki többek között Christian Abbiatit is képviseli. A transfermarkt.it szerint  a Milan olasz kapusán kívül olyan nevek is szerepelnek Vigorelli ügyfelei között, mint Mattia Destro, Emiliano Viviano, Davide Astori, vagy éppen Davide Santon.

16:49: Allegri megérkezett a Via Turatira, így kezdődhet a megbeszélés.

16:45: Még nem kezdődött el a megbeszélés Adriano Galliani, Ariedo Braida és Massimiliano Allegri között. A találgatások szerint a milánói klub vezetői Mesbah játékjogát ajánlhatták fel a törököknek, akik azonban inkább Antoninit igazolnák le.

16:30: Véget ért a megbeszélés Adriano Galliani és Aysal Unal között. A török klub elnöke csupán egy “baráti látogatásnak” nevezte a találkozót.

16:15: A Milannews értesülése szerint a mai napon Luca Antonini ügynöke, Andrea D’Amico beszélt a Galata trénerével, Fatih Terimmel.

15:50: A délután során előkerült még Gianmarco Zigoni és Alessio Innocenti helyzete is.  A Pro Vercelli vezetőedzője, Giancarlo Romairone szívesen kölcsönvenné a Milan két fiatal tehetségét.

15:47: Massimiliano Allegri elhagyta Milanellót, hogy bekapcsolódjon a megbeszélésekbe.

15:45: A Galatasaray elnöke, Aysal Unal mindenképp szeretne egy balhátvédet igazolni, és a két kiszemeltje Djamel Mesbah vagy Luca Antonini. (SkySport24)


acmilan.hu