Recent comments

Friss Hírek

Udinese: Benatia és Isla is eladó


Az Udinese elnöke Giampaolo Pozzo megerősítette, hogy a klub kész pénzé tenni két sztárjátékosát Mehdi Benatiát és Maurizio Islát.
Zebrette játékosai nyáron valószínűleg távoznak a Friuliból és már több európai élcsapattal is kapcsolatba hozták őket.
Az Arsenal és Liverpool is szeretné megszerezni a két játékost, azonban jelenleg a Napoli tűnik a legesélyesebbnek a megszerzésükre.
„Isla és Benatia a Napoliba? Természetesen gyakran találkozom az Azzurri elnökével Aurelio De Laurentiissal, de még korai lenne az átigazolásokról beszélni, erről majd a szezon végén tárgyalunk.” mondta Giampaolo Pozzo a Radio Kiss Kiss Napolinak.
„Most arra törekszünk, hogy minél előkelőbb helyen végezzünk a bajnokságban, az ajánlatokat kiértékelni ráérünk később.”
Mehdi Benatia második szezonját tölti az Udinesénél és a marokkói játékost tartják az egyik legjobb belső középpályásnak a Serie A-ban. A 24 éves játékos már januárban is majdnem az Arsenalba igazolt, azonban végül a Friuliban maradt.
Maurizio Isla jelenleg nem játszhat sérülése miatt, azonban amit eddig mutatott elég volt, hogy felkeltse több európai élcsapat figyelmét is.
A 23 éves chilei játékos több poszton is bevethető a védelemben és a középpályán, és nagyjából 15 millió euróra becsülik az értékét, csakúgy mint marokkói csapattársáét.
olaszfoci.hu