Recent comments

Friss Hírek

A német Bild cikke szerint Robbent érdekli a Juventus


Bár az ehhez hasonló hírek tartalmát mindig érdemes kettővel vagy még többel is elosztani, 5-0-ás győzelmük után azonban, kicsit tovább építgetjük a juventínók büszkeségét, s a Bild cikkére hagyatkozva a mercato vizeire evezünk. A német napilap ugyanis felettébb érdekes cikket közölt honlapján.
A weboldal információi szerint Arjen Robben, aki szinte biztos, hogy nem hosszabbítja meg 2013-ban lejáró szerződését, Olaszország felé kacsintgat.
A 28 éves labdarúgó a hírek alapján heves násztáncba kezdett a Juventus együttesével, mely élénk érdeklődést mutat a holland szélső iránt.
A Bayern München sztárjára persze nem csak a Zebrák, hanem több európai élklub is kivetette hálóját, de ha hinni lehet a germánok írásának, úgy Robbent leginkább a Bianconeri megkeresése foglalkoztatja.
A folytatás eldönti majd, hogy csak egy újabb pletyka szárnyai, vagy egy, a későbbiekben nagyon is komollyá váló kapcsolat első szirmai kezdenek-e kibontakozni szemeink előtt, mindenesetre a játékos kétségkívül komoly erősítést jelenthetne Conte számára.
azzuri.blog.hu