Recent comments

Friss Hírek

Tirri: Lehetetlen, hogy Bale Olaszországba igazoljon


Gareth Bale igazán az előző idényben robbant be a világ labdarúgásának köztudatába, miután briliáns teljesítményt nyújtott a Bajnokok Ligája csoportküzdelmei során az Inter elleni „oda-visszavágón”. Azóta a walesi szélsőért túlzás nélkül sorban állnak az elit csapatok, ám a Tottenhamnak esze ágában sincs elherdálni legértékesebb játékosát, így keményen a zsebébe kell nyúlnia annak a klubnak, amelyik le szeretné őt igazolni.
A mai nap folyamán Peppino Tirri, Gareth Bale ügynöke nyilatkozott a TMW-nek, melyben elárulta, vajnyi esély mutatkozik arra, hogy ügyfele talján klubhoz kerüljön.
„Lehetetlen, hogy Bale Olaszországba igazoljon. Sok klub szeretné őt Olaszországban, azonban anyagilag egyik sem engedheti meg magának.”
„Ha egy olyan klub is kénytelen lemondani a játékosról, mint a Barcelona, akkor az azt jelenti, hogy az a labdarúgó ott marad ahol van. Az 50 millió fontos ár mindenkinek magas.”
„A Real Madridnak nem kell szélső játékos, így marad a Chelsea és a Manchester City. Azonban szerintem a Tottenham nem fogja eladni nekik.” - mondta Bale ügynöke.
A 22 éves walesi szélső 2007 nyarán a Southamptontól 7 millió €-ért igazolt a Tottenham-hez.
azzuri.blog.hu