Recent comments

Friss Hírek

Marchisio: Csak a jövővel akarunk foglalkozni


Claudio Marchisio reméli, hogy csapata jó formája kitart egészen az idény végéig. A dinamikus középpályás, aki eddig leggólerősebb szezonját produkálja, szerint csapatában megvan a kellő elszántság a magasabb célok eléréséhez.
A 26 esztendős futballista mindemellett hiszi, hogy az azzurri jól fog szerepelni a nyári Európa Bajnokságon.
„A Juventust és a válogatottat illetően optimista vagyok.”, mondta a középpályás a Sky-nak. „Mindkét keret nagyszerű játékosokból áll. Olaszország jól teljesített az elmúlt két évben és emiatt magabiztosan várom az Európa Bajnokságot. Ami pedig a Juvét illeti, senki sem számított ilyen szezonra. Az elszántságunknak köszönhetően sikerült nagy lépéseket tennünk.”
Marchisio tegnap tért vissza a klubhoz, miután a válogatott, barátságos mérkőzésen, 1-0-ra kikapott az Egyesült Államokból. Profihoz méltóan, Marchisio már a következő meccsre készül.
„Az elmúlt pár napban csak az Egyesült Államok elleni barátságos mérkőzés járt a fejünkben. Ugyanolyan fontos mérkőzés volt, mint a múlt szombati. Ez azonban már mögöttünk van és most csak a jövővel akarunk foglalkozni, mely ezúttal a Chievo elleni összecsapást jelenti. Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű, egy olyan csapattal fogunk találkozni, mely nem változik, legyen az otthoni, vagy idegenbeli mérkőzés. Jól védekeznek, és ki tudják használni a gyors támadóikat. Pellissier nem lesz a keretben, de még így is veszélyesek lesznek.”
Az interjú végén szó esett a Milan elleni teljesítményről is.
„Milánóban sohasem adtuk fel. Továbbra is így kell játszanunk a bajnokságban annak érdekében, hogy ne tegyük tönkre az eddig elvégzett munkánkat. Bízunk önmagunkban és tudjuk, hogy egészen a szezon végéig ki tudunk tartani akár két fronton is. A Milanban több van, mint bennünk, de amivel a pályán feléjük tudtunk kerekedni, az a csapatszellem.”
juventushungary.hu