Recent comments

Friss Hírek

Reja: Hinnünk kell magunkban


A Lazio edzője Edy Reja a hétvégi Roma elleni 2-1-es győzelmet követően, még a bajnoki címre is esélyesnek tartja csapatát, akik csak hat pontra vannak az első helytől.
Hernanes és Stefano Mauri góljaival a Biancoceleste mind a három pontot begyűjtötte a városi rivális elleni bajnokin, amin a Roma a 7. perctől emberhátrányban játszott Maarten Stekelenburg kiállítása miatt.
Az eredménynek köszönhetően –és hogy az Udinese 0-0-s döntetlent játszott az Atalantával- Reja csapata feljött a bajnoki tabella harmadik helyére és csak hat pont a hátrányuk az éllovas Milannal szemben. És a korábbi Napoli edző úgy véli csapata akár a Scudettora is esélyes lehet.
„Hinnünk kell magunkban. Nem szabad leszakadni a Milanról és ha pontokat hullajtanak, azt ki kell használnunk.” mondta Reja a Lazio Style Radionak.
„Szeretném, ha mindenki, tisztában lenne ennek a csapatnak az erejével. Mindig úgy lépünk pályára, hogy győzni akarunk. Most kiélvezzük a sikert, de utána jöhet a Bologna. Egy nehéz meccsre számítunk, utána pedig a szezon egyik meglepetés csapatával a Cataniával találkozunk.”
„Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, mindig a maximumot nyújtjuk, és ha esetleg nem nyerünk, az azért van, mert az ellenfél jobb nálunk.”
Luis Enrique csapata elleni győzelemmel a Lazio 15 év óta először tudta megnyerni mindkét Derby della Capitalét [fővárosi derbit] a bajnokságban.
olaszfoci.hu