Recent comments

Friss Hírek

Pirlo: A Bajnokok Ligáját akarjuk


Andrea Pirlo kijelentette, a Juventus belátható időn belül tagjává akar válni a Bajnokok Ligájának. Az egykor az európai kupákban szebb napokat megélt Öreg Hölgy az elmúlt idényekben csupán televízióban követhette nyomon a legrangosabb európai kupasorozatot.
„A Bajnokok Ligáját akarjuk.”, mondta a világbajnok középpályás a Hurrà Juventusnak. „Játékosként kétszer is megnyertem a BL-t és most azon dolgozunk, hogy újra élőben tekinthessük meg a legnagyobb stadionokat.”
Az irányító nyáron szerződött Torinóba a Milan csapatától, miután lejárt a szerződése a Stadio San Siroban. A játékos hamar kulcsszereplőjévé vált Antonio Conte csapatának.
„A szurkolók és a köztem lévő kapcsolat spontán alakult ki. A Juvéba szerződés számomra új kihívást jelentett, mindent előröl kellett kezdeni, akárcsak a Juventusnak. Conte? Egy nagyon felkészült szakvezető. Remekül dolgozik a pályán és stílust ad a csapatnak. Világos elképzelései vannak, melyeket mindig igyekszik megvalósítani és úgy tűnik, sikeresen teszi mindezt. Követjük minden utasítását, mert meg vagyunk győződve arról, hogy ezek hamarosan eredményhez vezetnek.”
juventushungary.hu